top of page

Visboer in Terneuzen

Wij zijn de betere visboer in Terneuzen. Al onze producten zijn eerlijk en kleinschalig geproduceerd, waardoor u het verschil proeft! Wij kopen deze direct bij de bron of de betere groothandels in. Bij ons koopt u de beste kwaliteit vis, voor de laagste prijs.

Ambachtelijk gerookte producten

Bestel online en haal af

 De lekkerste vissoorten voor een goede prijs

Bekijk ons assortiment

Voor heerlijke vis komt u naar deze visboer in Terneuzen

Onze prijzen zijn relatief laag, omdat wij gevestigd zijn op een industrieterrein. Hier hebben wij voor gekozen, omdat een pand op een A-locatie zeer duur is en de klant dit uiteindelijk betaalt. Wij bieden u de beste kwaliteit voor een uitstekende prijs. Bestel dus eenvoudig uw favoriete verse vis online bij Smookt, uw visboer in Terneuzen. Wij hebben een groot assortiment, zoals ambachtelijk gerookte paling, verse zalm en heerlijke visschotels. Al onze producten zijn met zorg uitgekozen en worden met veel expertise klaargemaakt.

Bekijk het aanbod en bestel eenvoudig

In onze overzichtelijke webshop bekijkt u het hele aanbod en bestelt u al uw favoriete vis om het vervolgens op te halen bij onze vishandel in Terneuzen. Kies een beschikbaar afhaalmoment en dan zien we u snel verschijnen in onze zaak! Bij vragen of opmerkingen kunt u natuurlijk ook contact opnemen middels het contactformulier. Wij beantwoorden deze met plezier.

Bezoek smookt in Terneuzen

bottom of page